Kapsalon Frijns

De kapsalon voor ieder wat wils!

Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen t/m 18 jaar die, door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid), hun eigen haar verliezen.

Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij bieden deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kunnen wij de haarwerken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen wij deze kinderen niet verblijden met een prachtig haarwerk.

Ook jij kan hier een bijdrage aan leveren. Kijk bij Steun ons voor meer informatie. Deze meid heeft al een mooi geschenk gedaan!

Wilt u meer informatie of meteen deze stichting steunen? Vul dan onderstaand formulier in of bel met ons op 043-321 20 69.

© 2024 Kapsalon Frijns

Theme by Anders Norén